Slider

Kesäkuun parhaat

heinäkuuta 04, 2023

Mökkeily


Kesäkuussa päästiin aloittamaan mökkeily oikein kunnolla, ja sitä tuli harrastettua niin yksin kuin yhdessä miehen kanssa, kaverin kanssa ja perheeni kanssa - ihan parasta! Säätuuri oli aika surkea, nimittäin viimeisimmästä melkein kahden viikon mökkireissusta ukkosti ja satoi kymmenen päivää :D Mutta ei se fiilistä haitannut, nautin siitä fiiliksestä silti ihan yhtä paljon. Ja tuntuupa sitten ne harvinaisemmat aurinkopäivät entistä spesiaaleimmilta! Tein mökiltä käsin Youtube-kanavalleni pari videotakin, joko kävit katsomassa ne?

Tubettaminen


Videoista puheen ollen, pääsin kesäkuussa oikein kunnolla tubettamisen vauhtiin ja nautin siitä ihan suunnattomasti! Rakastan sekä suunnitella, kuvata että editoida materiaaleja, se on vaan niin kivaa. Olen myös niin kiitollinen jokaisesta tilaajasta, tykkääjästä ja kommentoijasta. Ainoa haaste on saada kuvattua materiaalia niin, ettei läheisiäni näy videoissa, sillä he eivät halua niissä näkyä, ja haluan tietysti tätä kunnioittaa. Se ihan vähän rajoittaa, mutten anna sen haitata liikaa :)

mauritius-holiday-outfit-1

Mauritiuksen matka


Kuukauden kohokohta oli tietysti kauan odotettu Mauritiuksen reissu. Mauritiuksesta tekemäni postaukset löydät täältä, ja vielä on yksi tulossakin, kunhan ehdin käydä siihen tulevat kuvat läpi. Matka oli aivan ihana, mutta liian lyhyt, ajatellen matkantekoon menevää aikaa (vuorokausi suuntaansa). Silti ehdittiin kokea ja nähdä tosi siistejä ja kauniita juttuja, jotka tulemme muistamaan aina! Varsinaisesti akkuja tuo matka ei ladannut, mutta eipä se mitään, sillä pidemmät kesälomat ovat onneksi itselläni vasta edessä heinäkuun loppupuolelta alkaen. Tämän postauksen asukuvat ovat muuten Mauritiukselta!

mauritius-holiday-outfit-3

Lyhyt Pariisin reissu


Mauritiuksen lentojen vaihdot olivat kumpaankin suuntaan Pariisissa, ja menomatkalla layover oli pidempi, eli ehdimme hilpaista myös Pariisin keskustaan muutamaksi tunniksi. Videon tuosta kokemuksesta löydät täältä! Tuo muutama tunti Pariisissa muistutti taas, miten älyttömän upea kaupunki se on, ja miten voisin käydä siellä ihan loputtomiin, vaikka joka ikinen kuukausi. Sydämeni sykkii Pariisille lähes yhtä paljon kuin Lontoolle, ellei jopa saman verran! Kovasti alkoi siis kutkuttaa pitkä viikonloppu Pariisissa syksyllä, talvella tai viimeistään keväällä, katsotaan toteutuisiko...

mauritius-holiday-outfit-2

H&M dress
Mango bag
New Look sandals

DIY-projekteja


Kesäkuu oli tosi kiireinen, mutta ehdin silti toteuttaa muutamia kauan suunniteltuja DIY-projekteja kotona ja mökillä. Rakastan kaikenlaisia projekteja, oli ne sitten käsitöitä tai vaikka vaatekaapin renssausta, mieli jotenkin rentoutuu niiden parissa ihanasti. Heinäkuun pitäisi olla nyt rauhallisempi, kuin tämän menneen loppukevään, ja odotan jo innolla kaikenlaista, mitä ehdin vihdoin tehdä pois to do -listalta.

Ihana kuvaussää


Eletään Jennin kanssa jänniä aikoja sisältömme suhteen, sillä kuvaamme toistemme lähes kaikki asukuvat, ja Jenni alkaa olla ihan viimeisillään raskaana. Kesäkuussa meille onneksi osui hyviä kuvaussäitä, mutta Instagramin puolella olen käyttänyt kuvavarastoni jo tyhjiksi, jaiks. Katsotaan, vieläkö ehditään (ja jaksaako Jenni) järkätä yhdet kuvaustreffit ennen vaavin saapumista ja miten siitä eteenpäin. Jenni on kovin määrätietoisesti päättänyt palata kuvaamisen pariin mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen, mutta kaikki riippuu tietysti vauvasta ja hänen luonteestaan jne. On kuitenkin niin ihanaa, että pian hän on täällä!

Mikä oli sun kesäkuun kohokohta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020