Slider

Summer Plans 2020

kesäkuuta 08, 2020

Jäätelöyliannostuksen ja auringon hiuksiin maalaamien raitojen lisäksi tämän kesän suunnitelmissa oli lähteä kesäkuussa noin viikoksi Espanjaan Joen parhaan kaverin ja tämän tyttöystävän kanssa – näissä kovasti odotetuissa suunnitelmissa oli mm. vaeltamista, salsaa, drinkkejä ja aurinkotuoleissa lojumista! Ideoin joskus tammikuussa päässäni alustavasti myös toista reissua elokuulle, mahdollisesti Kreikkaan tai Montenegroon. Rakastuin Albanian luontoon pari vuotta sitten ja siksi sen naapurimaa Montenegro kiinnostaisi myös.

In addition to overdosing on ice cream and getting natural highlights from all the sunshine our original summer plans included a week in Spain with Joe’s best friend and his girlfriend – we were supposed to do some light summer hikes, lay on the beach, dance some salsa and enjoy the most delicious summery drinks now in June! I was also fantasizing about another trip in August, perhaps to Greece or Montenegro. I visited Albania a few years ago and fell in love with its nature so I’m picturing that Montenegro would be quite similar...


Alkuun näiden suunnitelmien peruuntuminen harmitti, mutta nyt on toisaalta ihanaa nauttia vain kotimaan antimista! Toivon kesän kestävän henkisesti pidempään, kun sen viettää vain kotimaan kamaralla eikä meno ole liian suunniteltua. Elätellään kuitenkin matkustelun suhteen toivoa siitä, että tämän vuoden puolella joko Joen perhe ja kaverit pääsisi meillä vierailemaan Briteistä täällä Suomessa tai että me voitaisiin vierailla siellä.

At first cancelling all these travel plans made me quite sad but on the other hand, no time like the present to enjoy what Finland’s summer has to offer! I hope that it mentally lasts longer too, when it's not too scheduled and planned. However, we are still hoping that Joe’s family and friends would be able to visit us during this year or that we could visit them.


Kesäillat ja –viikonloput herättää mussa viime kesiin verrattuna vielä suurempaa innostusta siksi, että ostettiin helmikuussa auto. Se tuo niin paljon vapautta ja mahdollistaa päiväreissut sinne tänne! Mökille voi lähteä extemporena perjantaisin töiden jälkeen, jos haluaa. Niin ihanaa! Tämän kesän fokus taitaakin olla nimenomaan mökkeilyssä ja päiväreissuissa sinne tänne. Ainakin Porvoon kaunis vanha kaupunki on meidän listalla, sinne pääsee niin nopeasti ja Joe ei ole koskaan siellä käynyt. Mäkin vain talvisin!

Summer nights and weekends this year rise even more enthusiasm in me because we bought a car in February. It brings so much freedom and creates opportunities for quick one day roadtrips and cottage weekends on fridays after work! I’m sooo excited and basically, the focus of this summer will be on Finnish cottage life and day trips. At least Porvoo is on our list, with the beautiful old town and only an hour drive from Helsinki. Joe has never been there and I too have only seen it in winter.


Viime viikolla meillä piti olla ohjelmassa James Bluntin keikka, jonka siirtyminen ensi vuoteen harmittaa, mutta muuten en kaipaa festareita tai musiikkitapahtumia. Viime vuosista viisastuneena olen ymmärtänyt, että festarit ei ole mua varten ja ne aiheuttaa vain turhia paineita ja fomoa, heh.

Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?

Last week we were supposed to be enjoying James Blunt’s gig but it was postponed till next year. That made me a bit sad at first but otherwise I don’t miss festivals or events even a tiny bit – I’ve learned that I’m just not a festival person and it all just creates unnecessary pressure and fomo, hah.

What summer plans do you have?


2 kommenttia:

  1. Ahhh oon niin kade näistä mökkimaisemista! Mä oon tosiaan jumissa täällä Englannissa :D Piti tulla käymään Suomessa kesällä, mutta en usko että täältä pääsee mihinkään vielä tän kesän aikana, ja harmittaa että jää Suomen kesä välistä. No, toivottavasti sit ens vuonna. Mutta tuntuu vähän hassulta kun ei oikein voi tehdä mitään kesäsuunnitelmia, en uskalla edes käydä näkemässä ystäviä muutaman tunnin ajomatkan päässä (eikä se edes oo sallittua vielä). Välillä tympii tosi paljon, mutta koitan muistuttaa itteäni siitä, että mun kaikki läheiset ja rakkaat täällä ja Suomessa on terveitä ja pystyn tekeen kotoa töitä, eli loppujen lopuks kaikki on kuitenkin tosi hyvin. Täytyy vaan pistää kaikki tän kesän toiveet sit ens kesälle ja tehdä jotain ekstramahtavaa sillon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIKÄ!!! Varmaan pääsisit vielä tänne suuntaan kyllä, mutta sitten sinne palatessa voi olla vaikeampi juttu :( Joo, todellakin, kunnon bucketlistiä kasaamaan!!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020