Slider

Hetkiä tältä viikonlopulta

lokakuuta 06, 2019


Tein meille tänään sunnuntaina välipalaksi aika tuhdit kaakaot, kun vähän innostuin... Hups! Näissä on kaakaon lisäksi kermavaahtoa, Kinder Maxi-patukoita, kanelia ja vaahtokarkkeja. Oli muuten aikamoinen makeapommi! :D Mutta ihanan cozy ja lämpöinen herkku viileään päivään viltin alla, ai että.


Kerättiin eilisellä päiväkävelyllä merenrannasta näitä huitulaheiniä ajatuksenani laittaa ne maljakkoon. Lopputulos olisi ollut ihanan rustiikkinen, mutta rehellisyyden nimissä on tunnustettava, että jouduttiin heittämään nuo takaisin luontoon, kun yhtäkkiä kumpikin meistä alkoi saada allergiaoireita jo kotimatkan aikana. Harmi, nämä olisi olleet ihanan rustiikkinen sisustuselementti lipaston päällä! :(


Joe mätsäsi Suomen luontoon. Kunnon camouflage!


Tsekkasin jääkaapissa asuvan kurpitsan tilanteen, että onhan se edelleen hengissä tulevia halloween-kemuja varten. Pelkään ihan hysteerisenä, että se pehmenee tai mätänee, haha. Mutta aivan kunnossa ja napakkanahan se on!


Aloitettiin eilen illalla katsomaan kolmatta Hunger Games -leffaa, mutta jaksettiin varmaan vartin verran ennen kuin kumpikin meinasi nukahtaa sohvalle. Ei mitenkään Hunger Gamesista johtuen vaan ihan yleisen väsymystason vuoksi... Ennen leffaa napattiin tämä perhepotretti meistä ja meidän uudesta Freddie-laamasta :D Siis maailman ihanin laamalelu, valtavan kokoinen ja toi tukka on niin cool. Joe osti tän mulle Cittarista yllärinä ja en ehkä kestä!!

Millaisia hetkiä teidän viikonloppuun on kuulunut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020