Slider

Vuoden 2020 parhaat

joulukuuta 30, 2020

Bongasin Jutalta idean tähän hauskaan vuoden 2020 kyselyyn, eli mitä hyvää tähän eriskummalliseen vuoteen onkaan mahtunut. Sen ainaisen koronavalituksen sijaan on ihanaa keskittyä myös niihin positiiviseen, iloisiin ja ihaniin hyviin hetkiin, joita tämä vuosi on myöskin ollut pullollaan. ♥ Pitemmittä puheitta, täältä pesee! Eli vuoden 2020 paras...

... matka: Reissut ulkomaille on olleet lähes nollissa, paitsi helmikuun alussa vietettiin Joen syntymäpäivää Virossa. Matka oli ihana, koska mukana oli yllärinä kaksi Joen ystävää Briteistä ja tunnelma oli Tallinnan hyytävästä säästä huolimatta lämmin ja hauska! Lisäksi mieleen jäivät ihanat ja pitkät mökkireissut, ne oli ihan kesän kohokohtia ja niitä odotan ensi kesältä jo nyt.

... ruoka: Sushi, ehdottomasti. Sekä itse tehty, että ravintolassa tilattu. Opin vihdoin syömään sushia myös soijan kanssa, enkä voi ymmärtää, miten olen syönyt sushia 10 vuoden ajan ilman sitä... Joo-o.

... juoma: Vichy, ihan se maustamaton. En ennen ole voinut sietää sitä, mutta nykyään rakastan jääkylmää vichyä yli kaiken. Samoin Joe, eli pullorumbaa helpottamaan ostettiin kotiin nyt myös Sodastream! Se käy pitkässä juoksussa myös huomattavasti edullisemmaksi kuin pullojen osto ja palautus, eli pihi sieluni laulaa onnesta.


... leffa: Tähän on ehkä pakko kommentoida Elf, koska se on viimeisempänä mielessä toissa viikolta. En ollut koskaan ennen katsonut sitä, ja olihan se nyt aivan hurmaava ja tosi sympaattinen!

... sarja: Monet vanhat suosikit, eli ainakin alusta loppuun jälleen katsottu Gilmore Girls ja IT Crowd sekä Keeping Up with the Kardashians, jonka myöskin aloitin alusta alkusyksystä. Uusista Women Who Kill ja Sweet Magnolias.

... ravintola/kahvila: Tämä vuosi on ollut ravintoloiden saralla ihan surkea, mutta Animan brunssi (postaus siitä täällä) ja Moshi Moshin lounasbuffet olivat ihan mielettömän herkullisia ja heti uusia lemppareitani.

... meikkituote: Olen tänä vuonna löytänyt todella, todella monta uutta vakkaria, joista en enää helpolla luovu. Postaus nykyisestä meikkirutiinista on tulossa lähiaikoina, eli stay tuned.

... ihonhoitotuote: Kylie Skinin Face Moisturizer sekä The Ordinaryn Niacinamide 10% + Zinc 1%. Postaus ihonhoitorutiinista löytyy täältä.


... hiustuote: Living Proofin kaksi tuotetta: Full Thickening Mousse sekä Full Root Lifting Spray. Aivan ykkösiä kuivauksessa ja muotoilussa!

... oppi: Ihminen mukautuu ja sopeutuu tarvittaessa. Vuoteen sisältyi paljon erilaisia pelkoja ja haasteita, mutta niistä selvittiin. En ota jatkossa moniakaan asioita ihan yhtä itsestäänselvyyksinä ja opin paljon myös omista tarpeistani.

... muisto: Varmaankin aivan mielettömän upea auringonlaskuilta mökillä loppukesästä. Istuttiin kiireettöminä laiturilla ja vain tuijotettiin polttavan oranssina hehkuvaa taivasta, jonka värit heijastuivat myös tyynen järven pintaan. Yksi kauneimmista hetkistä, joita olen koskaan todistanut.

... investointi: Ehdottomasti silmien laserleikkaus. Tai ajokortti ja auto myös! Paljon tuli tehtyä kalliita "ostoksia", mutta nämä kaikki ovat nostattaneet elämänlaatua kovasti. Näistäkin löytyy postauksia mm. Autokoulun käyminen aikuisena ja Miten meni silmien laserleikkaus?.

... uusi juttu: Villapaidan neulominen. Viimeistelin ensimmäisen pari viikkoa sitten, ja aloitin uuden viikonloppuna ennen joulua. Niin ihanaa puuhaa iltaisin telkkaria katsoessa, who cares jos vaikutan vähän isoäidiltä harrastuksineni :D

... herkku: Bastogne-keksit. Jatkaen edellisen kysymyksen isoäititeemaa siis, sillä näitä oli edesmenneellä mummillani aina tarjolla, ja nyt olen löytänyt ne uudelleen. Nam!


... päätös: Opetella sanomaan ehdotuksille ei ilman, että siitä tuntee syyllisyyttä.

... biisi: Hmm, aivan supermonta kivaa, mutta nyt loppuvuodesta löysin listoilleni (tavalliseen tapaani vuosia myöhässä) Kygon ja John Legendin Happy Birthdayn, johon olen ihan koukussa. Myös BEHMin Fridaa on tullut kuunneltua paljon.

... kauneusjuttu: Jätin ripsenpidennykset ja onneksi niin, pidän enemmän ripsiseerumilla ja ripsarilla saavutetusta lopputuloksesta. Aloin myös käyttämään itseruskettavaa aina ajoittain ja siitä on tullut kiva fiilis itselle :)

... vaate: Olen vihdoin, kaikkien näiden vuosien jälkeen, opetellut päivittämään vaatekaappia klassisilla ja keskenään yhteensopivilla vaatekappaleilla. Yllättävää, että koko kaapista on tullut paljon funktionaalisempi! Parhaimpina löytöinä voisin mainita esimerkiksi pari eri alpakkavillaneuletta sekä ehkä hieman epäedustavat, mutta niin pirun mukavat slim mom -malliset farkut.

... mietelause: Tyhmä ei huomaa ja viisas ei huomauta :D

... hyvinvointijuttu: Ehkä sen oivaltaminen, että ihan kaikkea ei tarvitsisi aina tehdä 150% tehokkaasti ja aikatauluttaen, erityisesti vapaapäivinä kotona. Haluan saada asioita aikaiseksi, mutta tilaa ja aikaa täytyy olla myös levolle. Tästä on ollut erityisesti loppuvuonna paljon apua, kun vuoden rankkuus ja pimeys on hiipinyt mielialaa ajoittain laskemaan.

... saavutus: Ajokortti, koska en ollut etukäteen varma, tulisinko koskaan sitä enää näin aikuisena hankkimaan. Olen aivan superylpeä siitä, miten nopeasti opin ajamaan ja miten hyvin ajan jo nyt puolen vuoden kortin omistamisen jälkeen. Alkuun tosin tein tyhmiä virheitä aina, kun joku toinen oli kyydissä ja jännitti, mutta itsekseni ajoin mielestäni tosi hyvin heti alusta asti :D Nyt onneksi ajo sujuu seurassakin.

... hankinta: Kaksi uutta kameraa, joiden avulla haluan tehdä paljon kivaa sisältöä someen. Toinen on videoita varten, enkä ole hirveästi ehtinyt sitä vielä valoisaan aikaan käyttää, mutta viimeistään keväällä ja kesällä aion taas elvyttää Youtube-kanavani! Hiusvideon julkaisinkin jo maanantaina. Ideoita videoihin otan mielelläni vastaan myös :)

Kertokaa, mikä on ollut teidän vuoden paras muisto? ♥

2 kommenttia:

  1. Sushi ilman soijaa?? MITEN :D Noi slim mom jeans oli uusi tuttavuus, mulla on yhet kunnon mom jeansit ja ne on kyllä mun lempparifarkut, täytynee tsekata noikin. Tai no, en nykyään kyllä käytä farkkuja melkein ollenkaan kun ei tuu missään käytyäkään, kaikki verkkarit, legginsit ja pyjamahousut on ollu vuoden alaosat :--D

    Ja oli kivaa lukea jotain positiivista pohdintaa vuodesta! Jokaiseen kamalaan vuoteen mahtuu varmasti hyviäkin hetkiä aina. Mä ehdin käydä Espanjassa lomalla tammikuussa, sit oli ihana 3v anniversary-mökkireissu täällä Englannin sisällä ja syyskuussa pääsin käymään Suomessa ja näkeen mun perhettä kokonaisen kuukauden ajan! Joulukin oli yllättävän kiva, vaikka ei päästy mun eikä poikaystävän vanhempien luo, mutta mentiin sitten sen veljen luo ja se oli tosi mahtava erilainen joulu.

    En kyllä tiedä onko 2021 yhtään edeltäjäänsä parempi, tällä hetkellä ei tosiaan siltä näytä Briteissä, mutta eiköhän tästäkin silti selvitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, en tiedä itsekään tuota soijajuttua :'''D Ihanaa, että pääsit käymään Suomessa ja näkemään perhettä tänä vuonna, oli varmasti aivan superarvokas kuukausi <3 Seurataan täällä myös jännän äärellä Brittien tilannetta joka päivä, vaikuttaa tosi pelottavalta välillä. Paljon tsemppiä sinne ja pysy turvassa <3

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020